Prošli tjedan je održana online radionica “Mogućnosti za škole u okviru eTwinninga i programa Erasmus+” u organizaciji Europe Direct Korčula kako bismo obilježili #erasmusweek i #europeanyearofskills – godina koja je posvećena razvoju vještina je 2023. Radionica je organizirana u suradnji s Erasmus+ timom OŠ Petra Kanavelića u Korčuli, a na radionici su prisustvovali i nastavnici iz drugih osnovnih i srednjih škola na otoku.

Voditelj radionice bio je Petar Nikolić, nastavnik u Srednjoj školi Metković, prof. geografije i engleskog jezika u zvanju savjetnika, koji je ujedno ambasador eTwinninga. Nikolić, voditelj Županijskog stručnog vijeća nastavnika i nedavno nagrađen od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja kao jedan od najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2022./2023., prisutnima je izložio mogućnosti programa eTwinninga i Erasmus+. Odgovorio je i na brojna pitanja zainteresiranih i aktivnih odgojno-obrazovnih radnika osnovnih i srednjih škola na otoku Korčuli.

Radionica je bila vrlo zanimljiva s iznimno motiviranom i zainteresiranom publikom te se veselimo novoj suradnji s nastavnikom Petrom Nikolićem kad će nas posjetiti i uživo, u Korčuli!

Leave A Comment